Λεβ : «Δεν χάσαμε ποτέ την ελπίδα μας»

Λεβ : «Δεν χάσαμε ποτέ την ελπίδα μας»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Νασιοναλμανσάφτ μετά το τέλος του αγώνα με τη Σουηδία.

Στην εναλλαγή των συναισθημάτων, αλλά και την τακτική των «πάντσερ» στάθηκε ο προπονητής της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ, μετά τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη της ομάδας του, με 2-1 επί της Σουηδίας.

«Ήταν ένα πραγματικό θρίλερ, γεμάτο συναισθήματα μέχρι το σφύριγμα της λήξης», είπε αρχικά ο Λεβ και πρόσθεσε: «Μόλις δεχθήκαμε το γκολ κρατήσαμε ένα επίπεδο κυριαρχίας. Είπαμε ότι έπρεπε να κάνουμε γρήγορα περάσματα, να καλύψουμε το έδαφος, προκειμένου να κουράσουμε τους Σουηδούς και μετά να ανοίξουμε χώρους, κάτι το οποίο πετύχαμε. Στην επανάληψη η πίεση που ασκήσαμε ήταν εμφανής. Επίσης δε σκοράραμε σε δύο καθαρές ευκαιρίες, αλλά αυτό που εκτίμησα ήταν ότι ποτέ δε χάσαμε το ομαδικό πνεύμα. Δε χάσαμε ποτέ την ελπίδα ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Τόνι Κρόος, ο οποίος «λύτρωσε» στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων τη Γερμανία, ανέφερε με νόημα μετά το τέλος του αγώνα… «Αισθανθήκαμε ότι κάποιοι στη Γερμανία, θα ήταν χαρούμενοι εάν μέναμε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου απόψε. Δεν θα τους το κάνουμε εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ