Νισίνο : «Πάρτε πέντε εκατοστά και πέντε κιλά»

Νισίνο : «Πάρτε πέντε εκατοστά και πέντε κιλά»

Ο Ακίρα Νισίνο μίλησε για το παιχνίδι της Ιαπωνίας με τη Σενεγάλη και τόνισε με αρκετή δόση χιούμορ τι πρέπει να κάνει η ομάδα του σε περίπτωση που το παιχνίδι πάει στη δύναμη.

H Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Σενεγάλη την Κυριακή (24/6, 18:00) για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι αυτό που απασχολεί τον τεχνικό της, Ακίρα Νισίνο είναι πώς οι παίκτες θα αντεπεξέλθουν στην περίπτωση που ο αγώνας πάει στη δύναμη και στην επαφή.

Οι Σενεγαλέζοι υπερέχουν σε σωματική διάπλαση, έναντι των Ιαπώνων, ο Νισίνο το γνωρίζει πολύ καλά και αστειευόμενος δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες έλεγα στους παίκτες μου να ψηλώσουν πέντε εκατοστά και να πάρουν πέντε κιλά, όμως δεν τα κατάφεραν.

Αν υπάρξει μεγάλη φυσική επαφή, θα είμαστε σε μειονεκτική θέση, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας και να έχουμε κάποιες παραλλαγές στο παιχνίδι μας, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητά μας».

Η Ιαπωνία στην πρεμιέρα πανηγύρισε ιστορική νίκη επί της Κολομβίας με 2-1, ενώ με το ίδιο σκορ η Σενεγάλη επιβλήθηκε της Πολωνίας. Οπότε, όποια από τις δύο επικρατήσει, θα έχει κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ