Μουντιάλ : «Σφραγίζει» πρόκριση η Αγγλία κόντρα στον Παναμά

Μουντιάλ : «Σφραγίζει» πρόκριση η Αγγλία κόντρα στον Παναμά

Η Αγγλία θα κυνηγήσει μια θεωρητικά εύκολη νίκη απέναντι στον αδύναμο Παναμά προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της φάσης των 16 του Μουντιάλ.

Ένα εύκολο μεσημέρι περιμένει την Αγγλία σήμερα, Κυριακή, καθώς θα αντιμετωπίσει (15:00) στο Νίζνι Νοβγκοροντ τον Παναμά για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μετά την αγχωτική νίκη με 2-1 επί της Τυνησίας στην πρεμιέρα, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και οι παίκτες του, γνωρίζουν πως με νίκη επί του Παναμά ουσιαστικά εξασφαλίζουν την θέση τους στην επόμενη φάση. Και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο νεαρός τεχνικός, θα εμπιστευθεί και πάλι το 3-5-2, με τους Κέιν και Ράσφορντ, που αναμένεται να ξεκινήσει αντί του Στέρλινγκ) στην επίθεση, τον Λίνγκαρντ σε ελεύθερο ρόλο και τον Χέντερσον να ηγείται της μεσαίας γραμμής.

Από την πλευρά του ο Παναμάς, στην πρεμιέρα με το Βέλγιο (ήττα με 3-0) δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Με σύστημα 4-1-4-1 ο Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ προσπαθεί να διαφυλάξει «τα νώτα του» και τα καταφέρνει με ισχυρό βαθμό δυσκολίας, μέχρι η ομάδα να δεχθεί γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην αναμέτρηση με την Αγγλία, που σε κάθε περίπτωση είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Λόφτους-Τσικ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Γιανγκ, Ράσφορντ, Κέιν.

ΠΑΝΑΜΑΣ (Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ): Πενέδο, Μουρίγιο, Τόρες, Εσκομπάρ, Ντέϊβις, Γκόμες, Μπαρτσένας, Κούπερ, Γοδόϊ, Ροντρίγκες, Πέρεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ