Μπεργκ : «Τα πάντα βρίσκονται στα χέρια μας»

Μπεργκ : «Τα πάντα βρίσκονται στα χέρια μας»

Περήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών του στο ματς της Σουηδίας με τη Γερμανία εμφανίστηκε σε ανάρτησή του στο instagram ο Μπεργκ, τονίζοντας ότι η ομάδα του κρατά την τύχη στα χέρια της.

Το γκολ του Τόνι Κρος έστειλε τη Σουηδία σε παιχνίδι-τελικό με αντίπαλο το Μεξικό στην τελευταία αγωνιστική του έκτου ομίλου, ωστόσο ο Μάρκους Μπεργκ δεν το βάζει κάτω. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους όπως επισήμανε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

«Ήταν μία άσχημη ήττα η χθεσινή κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Είναι πολύ περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει, ό,τι κάνουμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Τα πάντα βρίσκονται στα χέρια μας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος στράικερ.

It was a tough defeat yesterday against a good opponent! So proud of what we have done, what we are doing and will continue to do until the end! We still have everything in our hands! Tack för stödet alla ni som visar kärlek och stolthet för ?? #viärsverige #youbleedjusttoknowyourealive ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ