Ο Μέσι έγινε 31 χρονών κι ελπίζει να πάρει το δώρο του στον αγώνα με τη Νιγηρία

Ο Μέσι έγινε 31 χρονών κι ελπίζει να πάρει το δώρο του στον αγώνα με τη Νιγηρία

Ο Λιονέλ Μέσι γίνεται 31 χρονών σήμερα και το γιορτάζει με τους συμπαίκτες του στην εθνική. Όσο μπορούν να το γιορτάσουν βέβαια, καθώς η εικόνα της Αργεντινής είναι κάκιστη στο Μουντιάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει γενέθλια σήμερα και το γιόρτασε με τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής Αργεντινής σ’ ένα μίνι-πάρτι.

Η κατάσταση στην ομάδα είναι «εμπόλεμη», μετά το αντάρτικο των ποδοσφαιριστών και την προσπάθεια τους να απομακρύνουν τον Χόρχε Σαμπάολι, ακόμη και πριν το ματς-πρόκριση με τη Νιγηρία την Τρίτη.

Τα γενέθλια του «μάγου» της Μπαρτσελόνα ήρθαν για να ελαφρύνουν λιγάκι το κλίμα στην ομάδα. Μπορεί να μην ονειρευόταν αυτή την κατάσταση ο Μέσι, αλλά αυτή η μικρή γιορτή που έγινε μπορεί να αποδειχτεί κομβικής σημασίας.

Αν καταφέρουν οι Αργεντίνοι  να μπουν με καλύτερη ψυχολογία στον τελικό κόντρα στη Νιγηρία, τότε σίγουρα δε είναι ξεγραμμένοι. Είναι φανερό άλλωστε ότι δεν λείπει το ταλέντο από αυτή την ομάδα. Άλλα πράγματα λείπουν, τα οποία ο Σαμπάολι δεν μπορεί να βρει ή δεν μπορεί να τα λύσει.

Δειλά δειλά έσκασαν τα πρώτα χαμόγελα στο στρατόπεδο της «Αλμπισελέστε». Να δούμε αν θα μπορέσουν να τα διατηρήσουν με νίκη επί της Νιγηρίας και πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ