Στέλνει στον πάγκο Καμπαγιέρο και Αγκουέρο ο Σαμπάολι

Στέλνει στον πάγκο Καμπαγιέρο και Αγκουέρο ο Σαμπάολι

Οι δύο παίκτες είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν το… μάρμαρο για την 3άρα από την Κροατία – Θέση βασικού παίρνουν οι Αρμάνι και Ιγκουαΐν.

Η ήττα από την Κροατία έφερε σε δεινή θέση την Αργεντινή, με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να είναι πλέον αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού. Το παιχνίδι με τη Νιγηρία είναι τελικός για την Αλμπισελέστε, η οποία απέναντι στους Αφρικανούς θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ.

Στο ματς με τους «σούπερ αετούς» ο Χόρχε Σαμπάολι αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, με τους Καμπαγιέρο και Αγκουέρο να είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν το… μάρμαρο για την κάκιστη εμφάνιση της Αργεντινής στο πρόσφατο ματς με τους Κροάτες. Ο Βίλι Καμπαγιέρο, που έκανε τραγικό λάθος και έδωσε έτοιμο γκολ στην Κροατία, θα παραχωρήσει τη θέση του στον τερματοφύλακα της Ρίβερ Πλέιτ, Φράνκο Αρμάνι. Οσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης, εκεί θα χρησιμοποιηθεί ο Ιγκουαΐν αντί του Αγκουέρο.

Ο τεχνικός της Αργεντινής περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν καλύτερο πρόσωπο και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη απέναντι στη Νιγηρία, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ