Winmasters.gr: Απόπειρα πραξικοπήματος στη Σαμάρα!

Winmasters.gr: Απόπειρα πραξικοπήματος στη Σαμάρα!

Ουρουγουάη-Ρωσία live με 200+ αγορές - Ειδικά στοιχήματα* για σκορ και σκόρερ σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις - Θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο Λουίς Σουάρες; - Μπορεί να σκοράρει εις διπλούν ο Αλεξάντερ Γκολόβιν;

Το ντέρμπι κορυφής του Α’ Ομίλου είναι γεγονός! Η Ουρουγουάη απειλεί στα ίσα να ανακόψει την επέλαση της οικοδέσποινας Ρωσίας και η winmasters.gr θα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με την Αρένα της Σαμάρα, διαθέτοντας πλήθος αγορών και ειδικά στοιχήματα* που κερδίζουν τις εντυπώσεις των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων!

Ουρουγουάη και Ρωσία κοντράρονται σήμερα το απόγευμα, έχοντας αμφότερες ως στόχο το 3/3 και την κατάκτηση της 1ης  θέσης του Α’ Ομίλου! Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr, με προσφορά ημέρας*  – Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Έπειτα από δύο επαγγελματικές νίκες κόντρα σε Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία, η «Σελέστε» επιδιώκει να κόψει τον… βήχα και της διοργανώτριας και να συνεχίσει να ονειρεύεται μια μεγάλη πορεία στη φετινή διοργάνωση! Στον αντίποδα, η «Sbornaya» έσπασε το φράγμα των 8 τερμάτων που αποτελεί μίνι ρεκόρ σε φάση Ομίλων Μουντιάλ και επιθυμεί να χαρίσει ακόμα μια εμφατική νίκη στο κοινό της, πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της φάσης των «16»!

Την ίδια στιγμή, στην υπερσύγχρονη πλατφόρμα της winmasters.gr, όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πλήθος αγορών για Ημίχρονα, Γκολ, Παίκτες, Περίοδο 1ου Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες. Παίξε νόμιμα στη  winmasters.gr με πάνω από 200 στοιχήματα για τον αγώνα Ουρουγουάη – Ρωσία. Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει να διαθέτει τα πιο ψαγμένα ειδικά στοιχήματα* για Νίκη μιας ομάδας ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, Νίκη σε τουλάχιστον ένα ημίχρονο, Πολλαπλά σκορ, Σκορ με πέναλτι και Αυτογκόλ σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Η winmasters παραμένει ηγέτιδα δύναμη στα στοιχήματα παικτών, δίνοντας τη δυνατότητα πρόβλεψης του πρώτου και τελευταίου σκόρερ του παιχνιδιού μέσα από μια πλήρη λίστα παικτών! Μάλιστα, τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να βρουν επιλογές για επίτευξη 2 ή περισσότερων τερμάτων από τον ίδιο παίκτη, αλλά και για τον τρόπο (κεφαλιά, σουτ, απευθείας φάουλ) με τον οποίο θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα συγκεκριμένοι παίκτες και από τις 2 ομάδες!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ