Μουντιάλ : Με τα δεύτερα κόντρα στην Ισλανδία η Κροατία

Μουντιάλ : Με τα δεύτερα κόντρα στην Ισλανδία η Κροατία

H Kροατία θα αγωνιστεί με πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες κόντρα στην Ισλανδία, γεγονός που φέρνει ανησυχίες στην Αργεντινή.

Η Κροατία θα αντιμετωπίσει αύριο στις 21:00 την Ισλανδία για την τρίτη αγωνιστική του Μουντιάλ, με την Αργεντινή να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτό διότι υπάρχει πιθανότητα η αλμπισελέστε να νικήσει τη Νιγηρία και να την προσπεράσει στη βαθμολογία και α αποκλειστεί.

Οι Ισλανδοί διεκδικούν την πρόκριση και σε περίπτωση νίκης επί των Κροατών, θα φτάσουν τους 4 βαθμούς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «Χρβάτσκα», Ζλάτκο Ντάλιτς σκέφτεται να παρατάξει με πολλές αλλαγές την ομάδα του. Σε περίπτωση νίκης και της Ισλανδίας και της Αργεντινής, θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων (σ.σ. είναι ισόβαθμες στον 1 βαθμό) και ελλοχεύει ο κίνδυνος η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι να μείνει εκτός.

Εκτός μάχης είναι ήδη ο τιμωρημένος Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ενώ αναμένεται να προφυλαχθούν από δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Ράκιτιτς, Μάντζουκιτς, Ρέμπιτς και Βρσάλικο. Ακόμη, οι Μόντριτς, Σούμπασιτς, Λόβρεν, Βίντα και Στρίνιτς ενδέχεται να καθίσουν στον πάγκο.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας, η ενδεκάδα που πιθανώς να ξεκινήσει αύριο το βράδυ είναι η εξής: Κάλινιτς, Τσόρλουκα, Τσαρ, Γεβντάι, Πίβαριτς, Μπαντέλι, Μπράνταριτς, Κόβατσιτς, Πιάτσα, Πέριτσιτς και Κράμαριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ