Τα πρώτα ζευγάρια των «16» και το πρόγραμμα των αγώνων

Τα πρώτα ζευγάρια των «16» και το πρόγραμμα των αγώνων

Το ερχόμενο Σάββατο (30/06) η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη, ενώ την Κυριακή η οικοδέσποινα Ρωσία θα παίξει με την Ισπανία στη Μόσχα.

Τα εισιτήριά τους για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου σφράγισαν οι Ρωσία, Ουρουγουάη, Ισπανία και Πορτογαλία, μετά την ολοκλήρωση της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ και β’ ομίλου.

Η Ουρουγουάη το μεσημέρι της Δευτέρας επικράτησε με 3-0 της Ρωσίας και πήρε την πρωτιά στον πρώτο όμιλο, ενώ οι οικοδεσπότες έμειναν στη δεύτερη θέση. Το βράδυ η Ισπανία ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Μαρόκο και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Ιράν-Πορτογαλία (1-1) κατέκτησε την πρώτη θέση στον β’ όμιλο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στους 16 οι «φούριας ρόχας» θα αντιμετωπίσουν την Ρωσία. Από την άλλη, η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο τερμάτισε δεύτερη και θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη.

Το παιχνίδι των Λατινοαμερικάνων με τους πρωταθλητές Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στο Σότσι και θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ το ματς των Ισπανών με τους διοργανωτές θα διεξαχθεί στη Μόσχα την Κυριακή (01/07) στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 30 Ιουνίου
Ουρουγουάη – Πορτογαλία (21:00) (Fisht Stadium – Σότσι)

Κυριακή 1 Ιουλίου
Ισπανια – Ρωσία (17:00) (Luzhniki Stadium – Μόσχα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ