Σαμπάολι : «Θα προκριθούμε»

Σαμπάολι : «Θα προκριθούμε»

Ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι οι μέρες μετά τη βαριά ήττα (3-0) από την Κροατία ήταν πολύ σκληρές, τόνισε όμως ότι δεν ασχολείται με τη σφοδρή κριτική που του ασκείται.

Σίγουρος πως η Αργεντινή θα καταφέρει να νικήσει τη Νιγηρία και να προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας, εμφανίστηκε ο Χόρχε Σαμπάολι στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του κρίσιμου αγώνα στην Αγία Πετρούπολη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» παραδέχθηκε ότι οι μέρες μετά τη βαριά ήττα (3-0) από την Κροατία ήταν πολύ σκληρές, τόνισε όμως ότι δεν ασχολείται με τη σφοδρή κριτική που του ασκείται.

«Ηταν μία εβδομάδα πολύ σκληρή μετά από αυτή την επώδυνη ήττα. Αλλά τα πάντα παίζονται ακόμη. Ανέλαβα την ευθύνη για την ήττα και επικεντρώνομαι στη νίκη απέναντι στη Νιγηρία.

Ο εικονικός κόσμος δεν με επηρεάζει, δεν του δίνω σημασία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα γράψουμε ιστορία παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο. Μερικές φορές, οι άνθρωποι στον εικονικό κόσμο σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν εγκληματίας, επειδή έχασες ένα παιχνίδι. Αν άκουγα τον εικονικό κόσμο, θα έπρεπε να πετάξω λευκή πετσέτα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σαμπάολι.

Ο Αργεντινός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ υπογράμμισε ότι ο Λιονέλ Μέσι χρειάζεται να τροφοτηθεί περισσότερο σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Κροατία. Και κατέληξε: «Δεν υπάρχει εναλλακτική. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δούμε αύριο την καλύτερη Αργεντινή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ