Αμφίβολος ενόψει Πορτογαλίας ο Χιμένες

Αμφίβολος ενόψει Πορτογαλίας ο Χιμένες

Ο Ουρουγουανός σέντερ μπακ τραυματίστηκε πριν την αναμέτρηση με τη Ρωσία και είναι αμφίβολος για τη μάχη με τους Ιβηρες, για τους 16 του Μουντιάλ.

Με μια πολύ σημαντική απουσία είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί η Ουρουγουάη στον αγώνα με την Πορτογαλία, για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο Χιμένες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Ο πρωταγωνιστής της Σελέστε στη νίκη επί της Αιγύπτου, τραυματίστηκε πριν το παιχνίδι με τη Ρωσία και απουσίασε από την αναμέτρηση με τους οικοδεσπότες. Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του Οσκαρ Ταμπάρες και να προλάβει την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Στον αγώνα με τη Ρωσία ο τεχνικός της Ουρουγουάης, Οσκαρ Ταμπάρες, χρησιμοποίησε στο πλευρό του Γοδίν τον Κόατες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι δύο τους τα πήγαν εξαιρετικά και κράτησαν τους Ρώσους μακριά από την εστία του Μουσλέρα. Εάν δεν καταφέρει, λοιπόν, να αγωνιστεί ο Χιμένες, τότε ο Ταμπάρες θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο αμυντικό δίδυμο και στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ