Την… είπε σε Τζόλε ο Καστίγιο: «Τώρα καναπέ, μάθετε μπαλίτσα» (pic)

Την… είπε σε Τζόλε ο Καστίγιο: «Τώρα καναπέ, μάθετε μπαλίτσα» (pic)

Η Σερβία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ και ο Νέρι Καστίγιο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας καζούρα στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Η Σερβία μετά από την ήττα της από τη Βραζιλία με 2-0, αποχαιρέτησε πρόωρα το Μουντιάλ καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «16», στα νοκ άουτ παιχνίδια. Από την άλλη, όσο το Μεξικό όσο και η Ουρουγουάη τα κατάφεραν και θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Με αφορμή αυτό, ο πρώην ερυθρόλευκος επιθετικός Νέρι Καστίγιο, από τους πιο αγαπητούς ξένους παίκτες στον κόσμο του Ολυμπιακού, έκανε… χοντρή καζούρα στον φίλο του, πρώην συμπαίκτη του και πάλαι ποτέ εμβληματικό αρχηγό των Πειραιωτών, Πρέντραγκ Τζόρτζεβις. Και αυτό γιατί οι δύο χώρες από τις οποίες κατάγεται, το Μεξικό και η Ουρουγουάη συνεχίζουν στο Μουντιάλ αλλά η Σερβία αποχαιρέτησε.

Ο 24χρονος Λατίνος, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και αναφέροντας το όνομα του Τζόρτζεβιτς, έγραψε την εξής ατάκα: «Τσίρκο, σου το λέω χρόνια. Μάθετε μπαλίτσα από εμάς. Τώρα καναπέ και κοίτα τη λατινοαμερικάνικη μπάλα. Πολύ κακό ποδόσφαιρο παίζετε. Ήμαρτον. Φαντασία μηδέν».

 

@djordjevicpredrag chirko su to leo xroniaaa .mathenete balicha apo emas .tora kanape ke kita sudameriki bala .poly kako podoafero pesete imartonnnnnnn .fantasiaaaaa 0000000.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nery castillo.official (@nerycastillo2017) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ