Μαρσέλο : «Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν κάτι σοβαρό»

Μαρσέλο : «Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν κάτι σοβαρό»

Ο Μαρσέλο με μήνυμά του στο instagram καθησύχασε τον κόσμο της Βραζιλίας λέγοντας ότι ο τραυματισμός που υπέστη στον αγώνα με τη Σερβία δεν είναι σοβαρός και ότι σύντομα θα επανέλθει.

Ο Μαρσέλο τραυματίστηκε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Σερβία και πέρασε εκτός με τους ανθρώπους της ομάδας να φοβούνται για τα χειρότερα.

«Είναι πολύ νωρίς να προβλέψουμε το διάστημα απουσίας του. Ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη θεραπεία. Θα περιμένουμε 24 με 48 ώρες και θα δούμε» ανέφερε ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ.

Ο 30άχρονος αμυντικός καθησύχασε ωστόσο τους φίλους του στο instagram λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του αναφερόμενος παράλληλα και στη νίκη της «Σελεσάο» επί της Σερβίας. «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Σύντομα θα είμαι πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη», έγραψε συγκεκριμένα.

Obrigado a todos pelas mensagens!!! Graças a DEUS nao foi nada grave!!! Em pouco tempo estarei de volta!!! Muito feliz com a vitória!!! #M12 ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ