Αργεντινή : Δεν προπονήθηκε ο Πέρες

Αργεντινή : Δεν προπονήθηκε ο Πέρες

Ο Έντσο Πέρες δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Αργεντινής, ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ ωστόσο αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση.

Ο Έντσο Πέρες που έπαιξε βασικός στους αγώνες με την Κροατία και την Νιγηρία, δεν γυμνάσθηκε με τους συμπαίκτες του στη σημερινή προπόνηση καθώς ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στο ισχίο.

Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της «αλμπισελέστε», εκτιμά πως ο έμπειρος άσος θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τους «πετεινούς», ενώ από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας «διαρρέεται» πως ο Χόρχε Σαμπαόλι, προσανατολίζεται να παρατάξει την 11αδα που άρχισε στο κρίσιμο -και τελικά νικηφόρο- ματς με την Νιγηρία.

Στη σημερινή προπόνηση, το πρώτο τέταρτο της ώρας ήταν «ανοικτό» για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι διαπίστωσαν για ακόμη μία φορά πως ο Αργεντινός εκλέκτορας έφθασε στο γήπεδο πρώτος απ΄ όλους, ακολουθούμενος από τον Χαβιέ Μασεράνο. Παρών στην προπόνηση και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια, ο οποίος έγθασε συνοδευόμενος από τους Πάουλο Ντιμπάλα και Γκαμπριέλ Μερκάντο, ενώ ο Λιονέλ Μέσι, αφίχθη τελευταίος μαζί με τον Κριστιάν Παβόν.

Εφόσον, λοιπόν, επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, η Αργεντινή θα παραταχθεί στο ντέρμπι με την Γαλλία, με τους Αρμάνι, Μερκάντο, Ταλιαφίκο, Ρόχο, Οταμέντι, Μπανέγκα, Μασεράνο, Πέρες, Ιγκουαΐν, Μέσι και Ντι Μαρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ