Σαλάχ : Μοίρασε αυτόγραφα σε κόσμο που εντόπισε τη διεύθυνσή του

Σαλάχ : Μοίρασε αυτόγραφα σε κόσμο που εντόπισε τη διεύθυνσή του

Φοβερός ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς παρόλο που η διεύθυνση του σπιτιού του διέρρευσε στο ίντερνετ και πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το σπίτι του, εκείνος τους μοίρασε αυτόγραφα!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέρα από τρομερός ποδοσφαιριστής, είναι και εκπληκτικός άνθρωπος. Ο Αιγύπτιος διεθνής άσος της Λίβερπουλ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ και επέστρεψε στο σπίτι του για ξεκούραση, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν με τους φιναλίστ του Champions League.

Ο Σαλάχ απέδειξε για άλλη μια φορά το ποιόν του, όταν συνέβη κάτι ασυνήθιστο. Η διεύθυνση της οικίας του διέρρευσε τις τελευταίες ώρες στο ίντερνετ και πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το σπίτι του περιμένοντας να τον δει από κοντά. Εκείνος όμως, δεν εκνευρίστηκε καθόλου με το γεγονός αυτό, καθώς πλέον οποιοσδήποτε θα μπορεί να τον εντοπίσει, κάθε άλλο μάλιστα.

Όχι μόνο δεν παρέμεινε στο σπίτι του με τον κόσμο να συρρέει έξω από το σπίτι του, αλλά βγήκε έξω για να μοιράσει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ