Άφησε στον πάγκο… 79 γκολ ο Σαμπάολι

Άφησε στον πάγκο… 79 γκολ ο Σαμπάολι

Ο Χόρχε Σαμπάολι αλλάζει διάταξη και πρόσωπα σε ακόμη ένα παιχνίδι της Αργεντινής.

Η Αργεντινή πήρε πρόκριση θρίλερ απέναντι στη Νιγηρία (2-1) την Τρίτη και σε λίγη ώρα αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην πρεμιέρα της φάσης των νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Σαμπάολι για ακόμη ένα παιχνίδι παρατάσσει 11άδα με αλλαγές αφήνοντας στον πάγκο παίκτες που τουλάχιστον βάσει της ατομικής τους ποιότητας θα μπορούσαν να κρίνουν μόνοι τους τον αγώνα.

Αρχικά αλλάζει τη διάταξη σε 4-3-3 με τον Ιγκουαίν να κάθεται στον πάγκο. Είναι η τέταρτη αλλαγή διάταξης σε ισάριθμα παιχνίδια στο Μουντιάλ αφού με την Ισλανδία είχε χρησιμοποιήσει 4-2-3-1, με την Κροατία 3-5-2 και με τη Νιγηρία 4-4-2. Ο Μέσι θα αγωνιστεί ως κρυφός επιθετικός με τους Ντι Μαρία και Παβόν να τον πλαισιώνουν στην τριάδα της επίθεσης.

Το πλέον αξιοσημείωτο όμως είναι ότι μένουν στον πάγκο και ο Ιγκουαίν και ο Αγκουέρο και ο Ντιμπαλά που στο σύνολο έχουν πετύχει 79 γκολ σε συλλογικό επίπεδο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Συγκεκριμένα ο Ιγκουαίν σε 50 παιχνίδια με τη φανέλα της Γιουβέντους πέτυχε 23 γκολ, ο Αγκουέρο με τη Μάντσεστερ Σίτι είχε σε 39 ματς, 30 γκολ και ο Ντιμπαλά 26 γκολ σε 46 ματς.

Περίπου στις 7, αν δεν υπάρξει παράταση, θα γνωρίζουμε αν αυτή η επιλογή θα δικαιώσει τον Σαμπάολι ή αν θα οδηγήσει σε αποκλεισμό της «Αλμπισελέστε» και οργή εναντίον του από τον κόσμο της Αργεντινής και όχι μόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ