Εμπαπέ : Ο fan του Κριστιάνο Ρονάλντο απέκλεισε τον Μέσι

Εμπαπέ : Ο fan του Κριστιάνο Ρονάλντο απέκλεισε τον Μέσι

Ο Κίλιαν Εμπαπέ «σκότωσε» την Αργεντινή του Μέσι κι ενδέχεται να αντιμετωπίσει στον προημιτελικό το παιδικό του ίνδαλμα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ όταν ήταν μικρό παιδάκι, όχι και πολλά χρόνια πίσω δηλαδή, είχε σαν ποδοσφαιρικό ίνδαλμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το παιδικό δωμάτιο του 19χρονου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν γεμάτο από αφίσες του Πορτογάλου. Είναι πολύ εύκολο να αντιληφθεί κάποιος πόσο πολύ τον θαυμάζει.

Ο Γάλλος επιθετικός είναι γεννημένος το 1998, δηλαδή πρόλαβε να δει τον Κριστιάνο να ξεχωρίζει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αργότερα να μεγαλουργεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τώρα πως τα έφερε η ζωή. Ο μεγαλύτερος fan του Ρονάλντο, μόλις στα 19 του χρόνια, κατάφερε να «στραπατσάρει» τα μουντιαλικά όνειρα του Λιονέλ Μέσι.

Τα παιχνίδια της μοίρας δεν σταματάνε όμως εκεί. Η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο ή η Ουρουγουάη των Σουάρεζ-Καβάνι, θα είναι ο αντίπαλος της Γαλλίας στους «8». Σε λίγες ώρες ο Εμπαπέ θα γνωρίζει αν ο αντίπαλος του στον προημιτελικό θα είναι το είδωλο, το ίνδαλμα, ο παιδικός του ήρωας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όταν συναντούσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και φωτογραφιζόταν δίπλα του, όντας ένα άβγαλτο πιτσιρίκι, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποια χρόνια αργότερα θα κοντράρει στα ίσα, αυτόν που είχε σαν θεό. Πολλώ δε μάλλον έχοντας ήδη ξεράνει λίγο πιο πριν τον Λιονέλ Μέσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ