Η αγκαλιά του Μπαπέ στον Μέσι

Η αγκαλιά του Μπαπέ στον Μέσι

Δευτερόλεπτα μετά τη μεγάλη νίκη της Γαλλίας επί της Αργεντινής (4-3), ο Κιλιάν Μπαπέ πλησίασε τον Λιονέλ Μέσι και προσπάθησε να τον παρηγορήσει. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Η Γαλλία ήταν ανώτερη από την Αργεντινή και την απέκλεισε δίκαια στην αναμέτρησή τους στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, κερδίζοντάς τη με 4-3.

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε σε… ρηχά νερά, ωστόσο στην αντίπερα όχθη, ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν είχε δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και συνολικά εξαιρετική απόδοση απέναντι στους Αργεντινούς.

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα, ο 19χρονος δεν παρέλειψε να πλησιάσει τον Μέσι, υποδεικνύοντας πως, παρά την ηλικία του, κατανοεί τόσο την ευθύνη του να αποτελεί πρότυπο, όσο και το σεβασμό που οφείλει να δείχνεις στον αντίπαλο. Ο Γάλλος δεν έδωσε απλώς το χέρι του στον 31χρονο άσο της Μπαρτσελόνα, αλλά τον αγκάλιασε κιόλας, έστω κι αν εκείνος ήταν εμφανώς απαρηγόρητος λόγω του αποκλεισμού της ομάδας του.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ