Πογκμπά: «Ο Μπαπέ έχει περισσότερο ταλέντο από εμένα»

Πογκμπά: «Ο Μπαπέ έχει περισσότερο ταλέντο από εμένα»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποκλίθηκε στο μεγαλείο του συμπαίκτη του - «Ο Μέσι είναι ένας μύθος», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Γαλλίας στη νίκη-πρόκριση επί της Αργεντινής με 4-3. Ο σούπερ σταρ της Παρί σκόραρε δύο γκολ απέναντι στον Αρμάνι και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου οι Τρικολόρ να προκριθούν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η φοβερή εμφάνιση του Μπαπέ ανάγκασε τον Πολ Πογκμπά να υποκλιθεί στο μεγαλείο του συμπαίκτη του! «Έχει περισσότερο ταλέντο από εμένα. Όταν ήμουν στην ηλικία του δεν είχα καμία σχέση με το επίπεδο που βρίσκεται εκείνος τώρα. Ποτέ δεν είχα ούτε το ταλέντο ούτε την ταχύτητά του. Και σίγουρα οι δημοσιογράφοι θα ασχοληθούν με εκείνον. Σε κάθε περίπτωση, ξέρετε ποιον να βάλετε αύριο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Μπαμπέ έκανε πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσει έτσι, είναι πολύ ταλαντούχος. Όλοι είναι χαρούμενο για αυτό που πέτυχε η Γαλλία».

Παράλληλα, ο μέσος της Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν παίκτη-μύθο για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. «Ο Μέσι θα συνεχίσει να είναι ο Μέσι στο μυαλό όλων των παικτών στον κόσμο. Είναι ένα μύθος», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ