Ταμπάρες: «Ήρθαμε στη Ρωσία για επτά ματς, μέχρι τον Τελικό!»

Ταμπάρες: «Ήρθαμε στη Ρωσία για επτά ματς, μέχρι τον Τελικό!»

Ο Ταμπάρες,Ομοσπονδιακός προπονητής της Ουρουγουάης, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Πορτογαλίας στη φάση των «8» δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Όσκαρ Ταμπάρες έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πρόσωπα του Μουντιάλ, καθώς παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι παρών στα γήπεδα της Ρωσίας για λογαριασμό της Ουρουγουάης και έστω και με υποβοήθηση από πατερίτσες προπονεί και καθοδηγεί την Σελέστε από νίκη σε νίκη στο Μουντιάλ.

Ο 71χρονος Ταμπάρες είδε τους παίκτες του να τα δίνουν όλα και να αποκλείουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μετά το ματς δήλωσε για τη νίκη αυτή αλλά και τον τραυματισμό του Έντινσον Καβάνι:

«Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν η αφοσίωση που έδειξαν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο και αυτός είναι ο τρόπος που βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο. Η Πορτογαλία είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και βρισκόταν πολύ συχνά στην δική μας περιοχή. Θα ήταν καλύτερα για εμάς να έχουμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας και να παίξουμε το παιχνίδι πιο κοντά στην δική τους εστία. Αλλά έχουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος.

Ο Καβάνι υπέστη έναν τραυματισμό απόψε και θα πρέπει να δούμε πώς εξελίσσεται, καθώς δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο πόσο σοβαρό είναι. Αλλά όπως πάντα θα στηριχτούμε στη δύναμη της ομάδας μας ως σύνολο. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο και γνωρίζουμε ότι η Γαλλία θα είναι πραγματικά πολύ σκληρή. Έχουν δύο εξαιρετικούς επιθετικούς τον Γκριεζμάν και τον Εμπαπέ οι οποίοι είναι πολύ γρήγοροι. Και μπορείτε να δείτε πώς οι αμυντικοί υπέφεραν σήμερα για να κρατήσουν τον Εμπαπέ. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για μας, αλλά θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα επιδιώξουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε εδώ για να παίξουμε και τους επτά αγώνες, μέχρι τον τελικό και θα δούμε τι θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ