Ντέλε Άλι: «Δε φοβόμαστε κανέναν, μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Ντέλε Άλι: «Δε φοβόμαστε κανέναν, μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Πίστη στις δυνατότητες της Εθνικής Αγγλίας και στις πιθανότητες που έχει ώστε να κατακτήσει το Μουντιάλ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο μέσος «λιονταριών» Ντέλε Άλι.

«Κάθε ποδοσφαιριστής είναι διαφορετικός και αντιδρά με διαφορετικό τρόπο στην ίδια κατάσταση. Σε ότι με αφορά, η μόνη πίεση που αισθάνομαι, είναι αυτή που βάζω εγώ στον εαυτό μου»…

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Ντέλε Άλι, ερωτηθείς για το άγχος και την πίεση που ενδεχομένως αισθάνονται οι Αγγλοι διεθνείς, ενόψει του αγώνα με την Κολομβία για τους «16» του Μουντιάλ, σε συνδυασμό με το δεδομένο ότι από το 2006 τα «λιοντάρια» δεν έχουν προκριθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Ξέρω πολύ καλά, ότι στο παγκόσμιο κύπελλο, συναντάμε το υψηλότερο επίπεδο. Ασφαλώς και ο αγώνας είναι σημαντικός. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, είτε παίξω, είτε από τον πάγκο. Ετσι έκανα πάντα μέχρι σήμερα στην καριέρα μου. Και όποιες αποφάσεις έλαβα, είχαν αυτό το σκπετικό», επεσήμανε ο Αγγλος μέσος και πρόσθεσε: «Φυσικά και μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ως ομάδα, διαθέτουμε πολλά θετικά στοιχεία. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και μέχρι τώρα, παίζουμε καλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και οφείλουμε να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιό μακρυά μπορούμε στην διοργάνωση. Ονειρεύομαι την κατάκτηση του Μουντιάλ, πριν ακόμη έλθουμε εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ