Τοβάν: «Η Ουρουγουάη αγωνίζεται σαν την Ατλέτικο Μαδρίτης»

Τοβάν: «Η Ουρουγουάη αγωνίζεται σαν την Ατλέτικο Μαδρίτης»

Πολύ δύσκολο θεωρεί το παιχνίδι της Γαλλίας κόντρα στην Ουρουγουάη ο Φλοριάν Τοβάν που συνέκρινε τον τρόπο παιχνιδιού των λατινοαμερικάνων με εκείνον της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γάλλος διεθνής άσος της Μαρσέιγ, Φλοριάν Τοβάν, έκανε ντεμπούτο με τους Τρικολόρ στη νίκη επί της Αργεντινής που σήμανε και την πρόκριση στη φάση των «8» του Μουντιάλ το Σάββατο (30/06). Στη συνέντευξη Τύπου ωστόσο, δεν στάθηκε τόσο στη μεγάλη επικράτηση επί της Αλμπισελέστε αλλά στην επικείμενη «μάχη» κόντρα στην Ουρουγουάη. επισημαίνοντας ότι πρέπει όλοι να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουν μια σκληρή ομάδα όπως η Σελέστε.

Ο συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου στον σύλλογο της Μασσαλίας πιστεύει ότι η ομάδα της λατινικής Αμερικής παίζει με τρόπο παρόμοιο με εκείνον που αγωνίζεται η Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε τους Μασσαλούς στον τελικό του Europa League τον περασμένο Μάιο.

«Έχουν τον Γοδίν και τον Χιμένες που έχουν μεγάλη εμπειρία, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον καλά, δίνουν τα πάντα και κάνουν λίγα λάθη», δήλωσε ο ίδιος. «θα πρέπει να βρούμε χώρο, να βγούμε στην αντεπίθεση γιατί αυτό που τους λείπει είναι λίγος ρυθμός, θα τους μελετήσουμε προσεκτικά αυτή την εβδομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Γαλλία ανέβασε το ρυθμό το παιχνίδι της ενάντια στην Αργεντινή, όταν ήταν απαραίτητο», σχολίασε συγκεκριμένα για το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (06/07).

«Τον εορτάσαμε με τον τρόπο που έπρεπε. Είμαστε όλοι περήφανοι, θα το θυμόμαστε όλοι. Ήταν δύσκολο να κοιμηθούμε και είμαι λίγο κουρασμένος σήμερα», ήταν το σχόλιό του για την νίκη επί της Αργεντινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ