Ένα ακόμα «αντίο» για τον Ινιέστα: Αποχαιρέτησε την Εθνική Ισπανίας

Ένα ακόμα «αντίο» για τον Ινιέστα: Αποχαιρέτησε την Εθνική Ισπανίας

Ο Αντρές Ινιέστα που πρόσφατα έκλεισε το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα, εμφανώς συγκινημένος ανακοίνωσε και την αποχώρηση του από την Εθνική Ισπανίας

Ο θρυλικός Αντρές Ινιέστα αποχαιρέτησε την Εθνική Ισπανίας και έκλεισε ακόμα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του, μετά από το μπλαουγκράνα. Ο Αντρεσίτο ήταν εκείνος που την έφθασε στην κορυφή του κόσμου το 2010 όμως πλέον στα 34 του και ύστερα από τον αποκλεισμό των Φούριας Ρόχας από τη Ρωσία ήρθε η ώρα για το «αντίο».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Εθνική. Σε ατομικό επίπεδο ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που τελειώνει. Μερικές φορές τα φινάλε δεν είναι όπως τα ονειρεύεσαι. Συνολικά πιθανότατα πρόκειται για την πιο λυπηρή ημέρα της καριέρας μου.

Φεύγω με μία πικρή, σκληρή, άσχημη γεύση, όπως όλοι. Είναι μία δύσκολη στιγμή που έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν. Σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο δεν φτάσαμε εκεί που θα θέλαμε, όμως στο ποδόσφαιρο και στην ζωή αυτά συμβαίνουν. Πιστεύω πολύ στο μέλλον αυτής της ομάδας. Παίκτες υπάρχουν. Πρέπει να βρούμε τον σωστό δρόμο ξανά προς τις επιτυχίες», ήταν τα λόγια του Αντρές Ινιέστα στην μικτή ζώνη του Λουζνίκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ