Εθνική Γερμανίας : Μένει στον πάγκο ο Λεβ

Εθνική Γερμανίας : Μένει στον πάγκο ο Λεβ

Παρά την παταγώδη αποτυχία της Γερμανίας στο φετινό Μουντιάλ, ο Γιόακιμ Λεβ δεν θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική της ηγεσία.

Η Εθνική Γερμανίας παρότι πρωταθλήτρια κόσμου, τερμάτισε στην 4η θέση του 6ου ομίλου του Μουντιάλ, δεν θα αλλάξει προπονητή. Ο Γιόακιμ Λεβ θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των Πάντσερ παρόλο που δεν κατάφερε να την οδηγήσει ούτε στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, γεγονός το οποίο συνέβη για πρώτη φορά μετά το 1938.

Ο Λεβ είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γερμανών από το 2006 και έχει καταφέρει να τους οδηγήσει τουλάχιστον σε ημιτελική φάση οποιασδήποτε μεγάλης διοργάνωσης έχουν συμμετάσχει, εκτός φυσικά από φέτος. Ο 58χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της Νασιοναλμανσάφτ μέχρι το 2022, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο.

Να αναφέρουμε ότι εκείνος κατέχει το ρεκόρ των νικών, μιας και μετράει 108 σε 165 παιχνίδια. Έτσι, μολονότι η Γερμανία κατάφερε να νικήσει μονάχα τη Σουηδία με 2-1 χάρη στο γκολ του Τόνι Κρος στις καθυστερήσεις, δεν θα αλλάξει τον προπονητή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ