Δανία : Απειλές για τη ζωή του Νίκολαϊ Γιόργκενσεν

Δανία : Απειλές για τη ζωή του Νίκολαϊ Γιόργκενσεν

Το άστοχο πέναλτι του Νίκολαϊ Γιόργκενσεν στον αγώνα με την Κροατία, είναι ο λόγος που η ζωή του Δανού επιθετικού απειλείται.

Ο αποκλεισμός της εθνικής Δανίας στη διαδικασία των πέναλτι από την Κροατία, έχει φέρει μπελάδες στον Νίκολαϊ Γιόργκενσεν.

Ο Δανός επιθετικός ήταν ένας εκ των τριών παικτών της Δανίας που αστόχησαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Είχε όμως την ατυχία να είναι ο τελευταίος που αστόχησε και ουσιαστικά «έχασε» το παιχνίδι για την ομάδα του.

Τα social media του Γιόργκενσεν κατακλείστηκαν από υβριστικά μηνύματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο σέντερ φορ της Δανίας δέχτηκε απειλές για τη ζωή του.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία για να προστατέψει τον 27χρονο στράικερ της Φέγιενορντ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε :

«Στοπ. Η κοινωνία μας δεν θα πρέπει να αποδέχεται απειλές για τις ζωές ανθρώπων. Ούτε για ποδοσφαιριστές, ούτε για πολιτικούς, ούτε για κανέναν. Είναι απαράδεκτο κι ανέντιμο. Θα αναφέρουμε το γεγονός στην αστυνομία, ώστε να τελειώσει αυτή η τρέλα».

Ωστόσο μετά από τη διάσταση που πήρε το θέμα, φίλαθλοι έσπευσαν να στηρίξουν τον ποδοσφαιριστή προσπαθώντας να δώσουν ένα τέλος σ΄ αυτή την τρέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ