Ο Μαραντόνα προσφέρθηκε να αναλάβει την Αργεντινή χωρίς χρήματα!

Ο Μαραντόνα προσφέρθηκε να αναλάβει την Αργεντινή χωρίς χρήματα!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τόνισε πως θέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής ακόμα και χωρίς να πληρώνεται!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο κι έχει τραβήξει ουκ ολίγες φορές τα βλέμματα τόσο με τις αντιδράσεις του όσο και με τις δηλώσεις του. Ο σπουδαίος Αργεντινός παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια της αλμπισελέστε στο Μουντιάλ και μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στους «16» ξεσπάθωσε κατά της ομοσπονδίας, αλλά και του τεχνικού Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Μαραντόνα μίλησε για την εθνική ομάδα της Αργεντινής και για τις αλλαγές που χρειάζεται προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερη στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το πρόωρο «αντίο» από τη φετινή διοργάνωση. Ο πρώην παίκτης των Νάπολι και Μπόκα Τζούνιορς προέβη σε απίστευτες δηλώσεις τονίζοντας πως μια αλλαγή που θα έπρεπε να κάνει η Αργεντίνικη ομοσπονδία είναι στην άκρη του πάγκου της.

Ο Ντιεγκίτο ζήτησε να φύγει από την τεχνική ηγεσία ο Σαμπάολι και δήλωσε πως ο ίδιος είναι πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία και μάλιστα τόνισε θα το έκανε χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Συγκεκριμένα, ο Μαραντόνα είπε:

«Ναι, θα αναλάμβανα την εθνική ομάδα και θα το έκανα τσάμπα, δεν θα ζητούσα τίποτα σε αντάλλαγμα. Οι άνθρωποι πιστεύουν πως είμαι χαρούμενος, αλλά η καρδιά μου είναι βαριά με τον αποκλεισμό. Νιώθω πολύ άσχημα για όλα αυτά που χτίσαμε με τόση προσπάθεια και τα καταστρέψαμε τόσο εύκολα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαραντόνα είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας το 2010 και στο Μουντιάλ είχε φτάσει μέχρι τους «8» όπου και ηττήθηκε με 4-0 από τη Γερμανία. Ο Ντιεγκίτο θέλει να διαδεχθεί εκ νέου τον Χόρχε Σαμπάολι όμως παρά το κακό τουρνουά που πραγματοποίησε η Αργεντινή δεν πρόκειται να φύγει καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Πάντως ο Μαραντόνα κάνει την προσπάθεια του για να μην συνεχίσει ο Σαμπάολι προκειμένου να τον διαδεχθεί ακόμη και χωρίς χρήματα, καθώς πιστεύει πως μπορεί να οδηγήσει την αλμπισελέστε ξανά στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ