Πίτερ Σμάιχελ : Είναι λυπηρό αυτό που κάνει ο Νεϊμάρ

Πίτερ Σμάιχελ : Είναι λυπηρό αυτό που κάνει ο Νεϊμάρ

O κορυφαίος Δανός τερματοφύλακας όλων των εποχών, Πίτερ Σμάιχελ, καταδίκασε σε δηλώσεις του τη συμπεριφορά του Νεϊμάρ απέναντι στο Μεξικό.

Η συμπεριφορά του Νεϊμάρ σε αυτό το Μουντιάλ έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και μη αλλά στο παιχνίδι με το Μεξικό ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε κάθε όριο. Το θέατρο που έκανε με το δήθεν πάτημα στο πόδι του, από ποδοσφαιριστή του Μεξικού, ενώ ήταν πεσμένος έκανε έξαλλο τον Πίτερ Σμάιχελ ο οποίος τον έκραξε κανονικότατα χαρακτηρίζοντας λυπηρό αυτό που κάνει αλλά και ότι δεν είναι παράδειγμα για τα παιδιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σμάιχελ:«Θεέ μου δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του αγώνα. Η FIFA θα έπρεπε να τα ελέγχει αυτά και να αναλύει τη συμπεριφορά του. Η μόνη λέξη για να περιγράψεις αυτό που συμβαίνει είναι “λυπηρό”. Κάνω έκκληση στη FIFA, γιατί αυτό του Νεϊμάρ δεν είναι ευχάριστο να το βλέπεις. Τώρα που έχουμε το VAR μπορούμε να ελέγχουμε όλα τα θέατρα. Το βλέπουν τόσα παιδιά και αυτό δεν είναι καλό. Αυτό που κάνει ο Νεϊμάρ δεν είναι ωραίο να το βλέπεις, δεν θέλουμε να το βλέπουμε στο ποδόσφαιρο».

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν μπορεί να θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου με αυτή τη συμπεριφορά, απάντησε:«Εσείς βλέπετε τον Κριστιάνο να το κάνει αυτό; Αυτός έμαθε πολύ γρήγορα. Και βλέπετε τι κάνει ο Μέσι ή ο Χάρι Κέιν; Ο Ινφαντίνο ήταν στο γήπεδο και το είδε καθαρά, πρέπει να μιλήσει με τους διαιτητές. Είναι σημαντικό οι διαιτητές να ενημερώνουν από την αρχή του παιχνιδιού και αν δεν καταλαβαίνουν να τους αποβάλουν, μόνο έτσι θα μάθει κανείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ