Απίθανο του Καβάνι με Γαλλία

Απίθανο του Καβάνι με Γαλλία

Ο Έντινσον Καβάνι δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση της Ουρουγουάης και πολύ δύσκολα πλέον θα προλάβει τον προημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στην Γαλλία.

Τα Μ.Μ.Ε. της Ουρουγουάης αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως μόνο με ένα θαύμα ο Έντινσον Καβάνι θα προλάβει τον προημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στην Γαλλία αφού δεν προπονήθηκε απόψε με την ομάδα.

Η «σελέστε» θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τους «τρικολόρ» στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο όλα δείχνουν ότι στον αγώνα δεν θα είναι παρών ο παίκτης που της χάρισε την πρόκριση επί της Πορτογαλίας.

Ο Καβάνι πέτυχε δύο γκολ και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τους Ίβηρες και πλέον ο Όσκαρ Ταμπάρες αρχίζει να… πονοκεφαλιάζει.

Παρά το γεγονός ότι οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα ο Ουρουγουανός επιθετικός έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί ρήξη, το μυικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό πόδι δεν υποχωρεί και δεν αποκλείεται τελικά να είναι απών από το πιο σπουδαίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ