Χατζισαφί: Τιμήθηκε με το χρυσό κλειδί της πόλης του Κασάν

Χατζισαφί: Τιμήθηκε με το χρυσό κλειδί της πόλης του Κασάν

Σπουδαία τιμή για τον άσο του Ολυμπιακού, που ήταν ένας από τους κορυφαίους του Ιράν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

O Εχσάν Χατζισαφί πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και κέρδισε με το σπαθί του τον σεβασμό, αλλά και το απλόχερο χειροκρότημα των Ιρανών.

Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης και την επιστροφή της αποστολής του Ιράν στην Τεχεράνη, ο μπακ του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το Κασάν, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με τους συμπατριώτες του να του απομένουν το χρυσό κλειδί της πόλης!

Ο 28χρονος άσος ανάρτησε του στα social media μια φωτογραφία από την ειδική τελετή που στήθηκε προς τιμήν του στο Κασάν και ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του. «Δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τις Αρχές του Κασάν, τον δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και τους αθλητικούς παράγοντες της πόλης για την τιμή που μου έκαναν. Εκτιμώ πάρα πολύ την απόφασή τους και είμαι περήφανος που έλαβα το χρυσό κλειδί της πόλης από τον δήμαρχο του Κασάν. Ελπίζω στο μέλλον να προσφέρω ακόμα περισσότερες στιγμές περηφάνιας στους Ιρανούς, αλλά και στους κατοίκους του Κασάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

به نام  نامی حضرت  دوست، که هرآنچه که داریم از آستان رحمت اوست» نميدونم چگونه از عنايت و ابراز محبت مسئولين كاشان،اعم از نماينده مردم كاشان در مجلس،شهردار محترم،مسئولين فرمانداري،مسئولين شوراي شهر كاشان و مسئولين تربيت بدني و به ويژه همشهريان عزيزم كه نهايت لطف و مهرباني رو به من داشتند و دارند ،سپاسگزاري كنم و قدردان حضور پرشور و اميد بخشتان هستم وخيلي خوشحال هستم و افتخار ميكنم كه به عنوان اولين نفر،نشان شهروندي(سيلك كاشان) رو از طرف شهردار محترم كاشان دريافت كردم. به اميد افتخارات بيشتر براي سرزمينم ايران و زادگاهم كاشان?????? يا حق

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ehsan Hajisafi (@ehsanhajsafi28) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ