Αρνητικό ρεκόρ στις τελικές προσπάθειες ο Μπεργκ

Αρνητικό ρεκόρ στις τελικές προσπάθειες ο Μπεργκ

Η Σουηδία έφτασε στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες χωρίς γκολ στη διοργάνωση.

Ο Μάρκους Μπεργκ τα κάνει σχεδόν όλα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Σουηδία εκτός από αυτό που είναι η βασική του δουλειά. Να σκοράρει. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει δώσει ασίστ, έχει κερδίσει πέναλτι, έχει βοηθήσει την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Ελβετία ο Σουηδός έχασε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ζόμερ να του λέει όχι με φοβερή επέμβαση κι έτσι έφτασε τις 13 τελικές προσπάθειες χωρίς γκολ στο Μουντιάλ, τις περισσότερες που έχει μέχρι στιγμής παίκτης στην διοργάνωση, δίχως να καταφέρει να βρει δίχτυα!

Δεύτερος στη σχετική λίστα, με 12 προσπάθειες, είναι ο συμπαίκτης του Έμιλ Φόρσμπεργκ ο οποίος όμως βρήκε δίχτυα απόψε έστω και με αρκετή δόση τύχης.

Έχει πάντως ακόμη μία ευκαιρία ο Μάρκους Μπεργκ να σπάσει το ρόδι, απέναντι στην Κολομβία ή την Αγγλία για τα προημτελικά του Μουντιάλ.

https://twitter.com/GracenoteLive/status/1014157825495457792

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ