Ματουϊντί : «Είμαστε μία οικογένεια»

Ματουϊντί : «Είμαστε μία οικογένεια»

Ο Μπλες Ματουϊντί μίλησε για το παιχνίδι με την Ουρουγουάη όπου και θα απουσιάσει κι αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Γαλλίας.

Ο Μπλες Ματουϊντί δεν θα είναι παρών στον πιο κρίσιμο -μέχρι τον επόμενο- αγώνα της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο έμπειρος μέσος της Γιουβέντους, είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από τον προημιτελικό της Παρασκευής με την Ουρουγουάη, όμως δηλώνει πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο την επιτυχία της ομάδας.

«θα στηρίξω με κάθε τρόπο τους συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, είτε στα αποδυτήρια. Είναι πολύ σημαντικό να το αισθανθούν, τόσο οι 11 που θα αρχίσουν το ματς, όσο και οι τρεις που ενδεχομένως να περάσουν ως αλλαγή στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες είμαστε μαζί τους. Είμαστε μία οικογένεια».

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, ο Ματουϊντί, σχολίασε: «Δεν είμαι εγώ που αποφασίζω. Εγώ, απλώς, είμαι ένας παίκτης, ένας όπως και όλοι στην αποστολή. Είμαστε 23 και όλοι σημαντικοί. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σ΄ αυτήν την ομάδα. Ασφαλώς και είναι εφικτή η αντικατάσταση του Ματουϊντί, όπως και κάθε ποδοσφαιριστή. Άπαντες είναι ικανοί να δηλώσουν παρών, όπως ο Κορεντέν Τολισό, ο Τομας Λεμάρ ή κάποιος άλλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ