Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο «αποθεώνει» τον Κριστιάνο

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο «αποθεώνει» τον Κριστιάνο

Ο Ρονάλντο, το «Φαινόμενο», μίλησε για τον Κριστιάνο, την πιθανή μετακίνηση του Πορτογάλου στη Γιουβέντους και την ποδοσφαιρική του κλάση.

Ο Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο Ντε Λίμα, ή εν συντομία Ρονάλντο, μίλησε στη Mundo Deportivo για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το «Φαινόμενο», ο οποίος ανήκει πλέον στους FIFA Legends, δήλωσε με σιγουριά ότι ο Κριστιάνο θα παίζει σαν Κριστιάνο οπουδήποτε κι αν αγωνίζεται. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι δεν θα αποχωρήσει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

«Ο Κριστιάνο δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη Σέριε Α. Είναι αλήθεια ότι θα έχει λιγότερο χώρο απ’ ότι στην Πρέμιερ Λιγκ ή στη La Liga, αλλά η κλάση του είναι τέτοια που θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα.» είπε ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Ενώ πρόσθεσε ότι η γνώμη του είναι ότι ο CR7 μπορεί να αγωνιστεί όπου θέλει, με οποιοδήποτε σύλλογο και πάλι θα είναι εξαιρετικός.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν ο Κίλιαν Μπαπέ θα μπορούσε να θεωρηθεί ο «νέος Ρονάλντο», λόγω του τρόπου που αγωνίζεται, το «Φαινόμενο» απάντησε…διπλωματικά λέγοντας : «Του εύχομαι τα καλύτερα, μέχρι να συναντήσει τη Βραζιλία, με την Εθνική του ομάδα».

Ωστόσο ο Ρονάλντο παραδέχτηκε ότι ο νεαρός Γάλλος είναι ένας φανταστικός παίκτης, με μεγάλο διασκελισμό, δύναμη και έφεση στο σκοράρισμα. Το μοναδικό μειονέκτημα που βρήκε ο Ρονάλντο είναι ότι ο Μπαπέ είναι… Γάλλος!

Τέλος το «Φαινόμενο» στηρίζει τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει κατά του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν για τις «βουτιές» του στα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

Ο Ρονάλντο είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για τους κορυφαίους επιθετικούς της σύγχρονης εποχής. Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Κρουζέιρο, Αϊντχόβεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και τέλειωσε την καριέρα του στην Κορίνθιανς. Συνολικά στην καριέρα του με τις ομάδες που αγωνίστηκε πέτυχε 291 γκολ σε 438 αγώνες, ενώ με την Εθνική Βραζιλίας έχει 62 γκολ σε 98 ματς. Έχει κατακτήσει 2 Μουντιάλ (1994,2002), τρεις φορές τη «Χρυσή Μπάλα» κι αν δεν είχε τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς στα γόνατα του, ίσως να μιλούσαμε για τον κορυφαίο όλων των εποχών.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ