Αμφίβολος ο Βάρντι εν όψει Σουηδίας

Αμφίβολος ο Βάρντι εν όψει Σουηδίας

Ο τραυματισμός του Τζέιμι Βάρντι ενδέχεται να μην του στέρησε μόνο τη δυνατότητα να εκτελέσει το νικητήριο πέναλτι της Αγγλίας κόντρα στην Κολομβία, αλλά και τη συμμετοχή στον προημιτελικό με τη Σουηδία.

Ο Τζέιμι Βάρντι είχε τοποθετηθεί στη λίστα με τους πέντε ποδοσφαιριστές που θα εκτελούσαν πέναλτι κόντρα στην Κολομβία στο τελευταίο ματς της φάσης των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας, ανάμεσα στην ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν και την Αγγλία. Εντούτοις, ο επιθετικός της Λέστερ ενημέρωσε την ύστατη στιγμή τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για ορισμένες ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, εξ ου και ο λόγος που τελικά επιλέχθηκε ο Έρικ Ντάιερ για να εκτελέσει το νικητήριο πέναλτι των «τριών λιονταριών».

Ωστόσο, το πρόβλημα των Άγγλων φαίνεται πως δεν θα είναι παρoδικό, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα στερηθούν τις υπηρεσίες του 31χρονου και στο ματς απέναντι στη Σουηδία στα προημιτελικά της διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου (07/07, 17:00) στο στάδιο Σαμάρα, παρά το γεγονός ότι έκανε ένεση για να τις ξεπεράσει λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς κόντρα στους Κολομβιανούς.

Ευτυχώς για τον Σάουθγκεϊτ, ο Χάρι Κέιν θα αγωνιστεί κανονικά, καθώς ξεπέρασε άμεσα το πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ντέλε Άλι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια απέναντι σε Παναμά και Βέλγιο. Η ενδεχόμενη έλλειψη του Βάρντι δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα για τον 47χρονο Άγγλο τεχνικό, ο οποίος έχει βρει τρόπο να τον αξιοποιεί ως αναπληρωματικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ