Το «Φαινόμενο» υπέρ του Νεϊμάρ

Το «Φαινόμενο» υπέρ του Νεϊμάρ

«Δεν συμφωνώ με όσα λέγονται για τον Νεϊμάρ. Κάνει έξυπνες κινήσεις για να αμυνθεί από τα χτυπήματα που δέχεται και οι διαιτητές δεν τον προστατεύουν», είπε μεταξύ άλλων ο Ρονάλντο για το νέο αστέρι της Σελεσάο!

Από το προχθεσινό ματς με το Μεξικό, ο Νεϊμάρ δέχεται έντονη κριτική από όλες τις πλευρές, για «θεατρινισμούς» κατά την διάρκεια του αγώνα. Ακόμη και ο Ερίκ Καντονά ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για τον Βραζιλιάνο άσο στην σατυρική εκπομπή του. Όμως ο Νεϊμάρ βρήκε και έναν υπερασπιστή, Βραζιλιάνο μεν, αλλά όχι οποιονδήποτε Βραζιλιάνο!

Σε δηλώσεις του το «φαινόμενο» τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο Νεϊμάρ μπορεί να κατεβάσει από τον θρόνο τους και τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Σίγουρα το Μουντιάλ θα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας γι’ αυτό, περισσότερο από τις υπόλοιπες διοργανώσεις. Δεν συμφωνώ με όσα λέγονται για τον Νεϊμάρ. Κάνει έξυπνες κινήσεις για να αμυνθεί από τα χτυπήματα που δέχεται και οι διαιτητές δεν τον προστατεύουν. Έχει τεράστιο ταλέντο. Και με μένα συνέβαινε το ίδιο, δεχόμουν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που έμεναν ατιμώρητα και αυτό δεν ήταν καλό. Τώρα ο Νεϊμάρ γίνεται θύμα μιας εκστρατείας στα social media και από ανθρώπους που τους αρέσει να τον έχουν ως στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ