Απειλούν να σκοτώσουν Μπάκα και Ουρίμπε!

Απειλούν να σκοτώσουν Μπάκα και Ουρίμπε!

Στο στόχαστρο οργισμένων Κολομβιανών «οπαδών» βρέθηκαν οι Ουρίμπε και Μπάκα οι οποίοι έχασαν τα πέναλτι που έφεραν τον αποκλεισμό της Κολομβίας από τους Άγγλους.

Ο Κάρλος Μπάκα και ο Ματέους Ουρίμπε δέχθηκαν απειλές κατά της ζωής τους από τους οπαδούς της Κολομβίας, μετά την αποτυχία τους στα πέναλτι που εκτέλεσαν εναντίον της Αγγλίας και σήμαναν τον αποκλεισμό των «καφετέρος» από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα στράφηκε εναντίον του Μπάκα, ο οποίος είδε τον Πίκφορντ να αποκρούει την εκτέλεσή του, ενώ το σουτ του Ουρίμπε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Προχθές συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από τη δολοφονία του Αντρές Εσκομπάρ, ο οποίος σκοτώθηκε στην Κολομβία από πυρά, μετά το αυτογκόλ στο ματς κατά των Ηνωμένων Πολιτειών στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ το 1994, το οποίο οδήγησε στον αποκλεισμό της ομάδας του.

Ένας άλλος παίκτης της Εθνικής, ο Κάρλος Σάντσες, είχε επίσης απειληθεί με θάνατο για την πρόκληση του πέναλτι (και την αποβολή του μόλις στο 3ο λεπτό) στον εναρκτήριο αγώνα της Κολομβίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, εναντίον της Ιαπωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ