Ριβάλντο σε Νειμάρ : «Συνέχισε να πέφτεις αν είναι να κερδίσεις χρόνο»

Ριβάλντο σε Νειμάρ : «Συνέχισε να πέφτεις αν είναι να κερδίσεις χρόνο»

Την αμέριστη στήριξη του Ριβάλντο έχει ο Νεϊμάρ, με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο να δημοσιεύει σχετικό ποστ στο Instagram.

Ο Ριβάλντο έχει υψώσει ασπίδα προστασίας για τον Νεϊμάρ αναφορικά με τη σκληρή κρητική που ασκείται στον τελευταίο. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ακούσει επικριτικά σχόλια σχετικά με το γεγονός ότι κάνει καθυστερήσεις προκειμένου να κερδίσει χρόνο στα ματς της Εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με μήνυμά του στο Instagram έσπευσε να προστατεύσει τον συμπατριώτη του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι αν είναι να κερδίζει χρόνο, ας το κάνει.

«Νεϊμάρ, συνέχισε να παίζεις όπως πάντα και μην σε απασχολούν τα σχόλια που κάνουν άνθρωποι από άλλες εθνικές ομάδες, που έχουν ήδη γυρίσει στα σπίτια τους. Αν πρέπει να αποφύγεις έναν αντίπαλο, να το κάνεις. Αν πρέπει να πετύχεις ένα γκολ, να το πετύχεις. Αν πρέπει να πέσεις επειδή σου έγινε φάουλ, να πέσεις. Και αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο μένοντας πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, να το κάνεις. Επειδή όλοι κάνουν το ίδιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Ρίμπο».

Δείτε το ποστ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ