Ταμπάρες: «Δεν μπαίνω στα παιχνίδια των δημοσιογράφων, πρέπει να κάνετε υπομονή 24 ώρες»

Ταμπάρες: «Δεν μπαίνω στα παιχνίδια των δημοσιογράφων, πρέπει να κάνετε υπομονή 24 ώρες»

Ο Όσκαρ Ταμπάρες απέφυγε να πάρει θέση για το αν ο Έντινσον Καβάνι θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Μουντιάλ με την Γαλλία.

Μέρος της προπόνησης (σε χαλαρούς ρυθμούς πάντα) ακολούθησε την Πέμπτη (5/07) ο Έντινσον Καβάνι, ωστόσο, ο Όσκαρ Ταμπάρες απέφυγε να πάρει θέση για το αν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Μουντιάλ με την Γαλλία.

Ο 31χρονος Ουρουγουανός, πέτυχε 2 γκολ στην φάση των «16» εναντίον της Πορτογαλίας, αλλά λίγο πριν το φινάλε του ματς τραυματίστηκε στο μηρό κι αποχώρησε. Από τότε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ματς της Παρασκευής στο Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο Κριστιάν Στουάνι αναμένεται να τον αντικαταστήσει, εάν δεν αποθεραπευθεί, και με τον Λουίς Σουάρες θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της «Σελέστε» εναντίον των «τρικολόρ». Σήμερα ο Καβάνι προπονήθηκε, αλλά ξεχωριστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στο πρόγραμμα που ήταν ανοικτό για τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Σελέστε:

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Πορτογαλία. Από τη στιγμή που τραυματίστηκε, δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να εκπληρώσει το όνειρό του»

«Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο για τον Καβάνι, δεν θέλω να μπλέξω στα παιχνίδια των δημοσιογράφων, αυτά δεν ταιριάζουν στην Ουρουγουάη, δεν θέλουμε να αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο για να υπάρξει κάτι αμφισβητούμενο, πρέπει να κάνετε υπομονή 24 ώρες. Συγχωρέστε μου που δεν θα έχετε την πληροφόρηση που περιμένετε, όπως κι εγώ δεν γνωρίζω τίποτα για την Γαλλία.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ