Η διαμαρτυρία της Κολομβίας στη FIFA συγκέντρωσε 200.000 υπογραφές!

Η διαμαρτυρία της Κολομβίας στη FIFA συγκέντρωσε 200.000 υπογραφές!

Η αναφορά της Κολομβίας προς την FIFA για την επανεξέταση του αγώνα με την Αγγλία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Μουντιάλ έχει μαζέψει διακόσιες χιλιάδες υπογραφές!

Οι φίλοι της Εθνικής Κολομβίας έχουν πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα των διαιτητών στο παιχνίδι της φάσης των «16» με αντίπαλο την Αγγλία! Οι αντιδράσεις των Καφετέρος προκαλούν αίσθηση μάλιστα καθώς η αναφορά που καλεί την παγκόσμια συνομοσπονδία να επανεξετάσει δύο αποφάσεις-κλειδιά των ρέφερι έχει ήδη συγκεντρώσει τουλάχιστον 200.000 υπογραφές!

Θυμίζουμε ότι η Κολομβία ηττήθηκε 3-4 στα πέναλτι, αφού οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 1-1 μετά από 120 λεπτά αγώνα στη Μόσχα. Η Αγγλία άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα μετά την παράβαση που υπέπεσε ο Κάρλος Σάντσες στον Χάρι Κέιν, ωστόσο, τα ριπλέι δείχνουν τον αρχηγό των «Τριών Λιονταριών» να τραβά πρώτος τον αμυντικό έως ότου ακολουθήσει η πτώση του στη μεγάλη περιοχή από κράτημα του τελευταίου.

Είναι το πρώτο από τα δύο περιστατικά που διαμαρτύρονται οι Κολομβιανοί, μαζί με το γκολ που ακυρώθηκε του Κάρλος Μπάκα, το οποίο επισημαίνεται ιδιατέρως στην αναφορά, η οποία καλεί την FIFA να επανεξετάσει τις αποφάσεις «και να θέσει ένα δεδικασμένο για το fair play, που απαιτούν οι κανόνες του καλού παιχνιδιού.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ