Σουηδία: Με ψυχολογία στα ύψη ο Γκράνκβιστ απέναντι στους Άγγλους

Σουηδία: Με ψυχολογία στα ύψη ο Γκράνκβιστ απέναντι στους Άγγλους

Ο Αντρέας Γκράνκβιστ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και θα μπει στον προημιτελικό κόντρα στην Αγγλία με τη ψυχολογία στα ύψη.

Ο αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας, Αντρέας Γκράνκβιστ, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, ωστόσο δεν μετέβη στη Σουηδία για τη γέννηση της κόρης του.

Η γυναίκα του 33χρονου αμυντικού, Σοφί, έδωσε ρητές εντολές στο σύζυγο της να μείνει με την αποστολή της ομάδας στη Ρωσία. Η Σοφί του είχε διαμηνύσει από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας ότι θα είναι μια χαρά με την οικογένεια και τους φίλους της, ενώ συμπλήρωσε ότι αυτή τη στιγμή το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το πιο σημαντικό για τον Γκράνκβιστ αυτή τη στιγμή.

Βέβαια όπως είδαμε κι από την αντίστοιχη περίπτωση του Φάμπιαν Ντελφ, ο Σουηδός σίγουρα θα ήθελε να βρεθεί στο πλάι της γυναίκας του, αλλά η Σοφί ήταν ξεκάθαρη μαζί του.

Μετά τη γέννηση της μικρής Μίκα, ο Αντρέας Γκράνκβιστ με post του στο Instagram δήλωσε περήφανος τόσο για τη γυναίκα του, όσο και για τη νεογέννητη κόρη του.

So happy and proud of my wife. Both are healthy and well. ❤️❤️❤️ #worldcupbaby #pappashårfäste

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas (@granqvistandreas) στις

Η Σοφί σε δικό της ποστάρισμα έγραψε:

«Ήρθε και ολοκλήρωσε τη ζωή μας η μικρή Μίκα»

 

Och där kom du & gjorde vårt liv komplett, älskade lilla Mika ? 6/7 00:26 ? – And she arrived and made our life complete, baby Mika ? #babymika #finally

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofie Granqvist (@sofiegranqvist) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ