Γκερέιρο : «Φαβορί η Βραζιλία για το Μουντιάλ»

Γκερέιρο : «Φαβορί η Βραζιλία για το Μουντιάλ»

Ο 36χρονος πλέον Γκερέιρο, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας 26 φορές και πέτυχε 4 γκολ, δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας του Άνταμ Ναβάλκα στο Μουντιάλ, ωστόσο τοποθέτησε τις ελπίδες του στη Βραζιλία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο μίλησε στην ιστοσελίδα sporte.se.pl, δίνοντας τα προγνωστικά του για τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που συνεχίζεται στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας 26 φορές και πέτυχε 4 γκολ, δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας του Άνταμ Ναβάλκα στο Μουντιάλ, ωστόσο τοποθέτησε τις ελπίδες του στη Βραζιλία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Το φαβορί της διοργάνωσης είναι η Βραζιλία. Πριν την έναρξη του τουρνουά δεν ήμουν τόσο σίγουρος, ωστόσο παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Και, αν ήταν να κάνω μια πρόβλεψη για το ποιον θα βρει στον τελικό, θα έλεγα τη Ρωσία. Οι Ρώσοι παίζουν εντός έδρας και ήδη έχουν εκπλήξει με την πορεία τους» είπε αρχικά ο επί μια τετραετία (2009-2013) ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος συνεχίζει πλέον την καριέρα του σε ημι-επαγγελματικό επίπεδο στη Βραζιλία.

«Αν η Βραζιλία κατακτήσει το τρόπαιο, ο Νεϊμάρ θα πάρει τη «Χρυσή Μπάλα». Εμείς καθόμαστε στον καναπέ και τον κρίνουμε, αλλά αυτός τρώει κλωτσιές, σπρωξιές, τον βρίζουν. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ» είπε ο Γκερέιρο, αναφερόμενος στον Νεϊμάρ, και συμπλήρωσε για την Πολωνία: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτά που είδα. Για την ακρίβεια, δεν είδα κάτι από την Πολωνία. Η άμυνα, που ήταν το δυνατό χαρτί, δεν τα κατάφερε. Η επίθεση; Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου. Μια ευκαιρία σε τρία παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ