Σκολάρι : «Ο Νεϊμάρ δεν θα φτάσει ποτέ τον Πελέ»

Σκολάρι : «Ο Νεϊμάρ δεν θα φτάσει ποτέ τον Πελέ»

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις πιθανότητες του Νεϊμάρ να φτάσει τόσο τον Πελέ, όσο και τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις πιθανότητες του Νεϊμάρ να φτάσει τον Πελέ μακροπρόθεσμα, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο και εξηγώντας το σκεπτικό του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ισπανική El Mundo, ο 69χρονος δήλωσε πως «στη Βραζιλία γνωρίζουμε ποιο είναι ο Νεϊμάρ και ποιος είναι ο Πελέ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μόνο ένας Πελέ και ότι δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος. Ένας παίκτης μπορεί να είναι πολύ καλός, ακόμη και εξαιρετικός, αλλά δεν θα είναι ποτέ σαν τον Πελέ γιατί δεν θα έχει τέτοιο ταλέντο. Κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει».

Όσο για το αν ο Νεϊμάρ κοντράρει πλέον στα ίσα τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: «Στην Μπαρτσελόνα εξελίχθηκε πολύ και σχεδόν έφτασε το επίπεδό τους. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει από τη μία ημέρα στην άλλη. Είναι στο σωστό δρόμο, αλλά ακόμα χρειάζεται χρόνο. Ίσως σε ένα ή δύο χρόνια να είναι στο επίπεδό τους».

Ο Σκολάρι συνεργάστηκε με τον 26χρονο επιθετικό της Παρί Σεν-Ζερμέν την περίοδο 2012 – 2014 στην εθνική Βραζιλία, όταν ο πρώτος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της και ο δεύτερος πραγματοποιούσε τις πρώτες εμφανίσεις του με το εθνόσημο στο στήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ