Κέιν : «Είμαστε αισιόδοξοι για το τρόπαιο»

Κέιν : «Είμαστε αισιόδοξοι για το τρόπαιο»

Ο Χάρι Κέιν μίλησε για την αναμέτρηση με τη Σουηδία τονίζοντας ότι θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι ενώ είπε ότι είναι νωρίς ακόμη για να σκέφτονται το τρόπαιο.

Ο Χάρι Κέιν σε δηλώσεις του στο πλαίσιο του προημιτελικού με τη Ρωσία εξέφρασε την άποψη ότι είναι νωρίς ακόμη για να σκέφτονται το τρόπαιο: «Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα πως είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές, επειδή υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγώνες. Μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος της διοργάνωσης, είναι νωρίς να σκεφτόμαστε το τρόπαιο. Αντιμετωπίζουμε όμως με αισιοδοξία αυτή την πρόκληση», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις προσωπικές του επιδόσεις ο Άγγλος φορ τόνισε: «Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω. Δεν με νοιάζει να περάσω την επίδοση του Ρονάλντο από το 2002. Για την ακρίβεια, δεν ήξερα πόσα γκολ είχε σημειώσει τότε».

Όσον αφορά την αντίπαλο της ομάδας του στα προημιτελικά επισήμανε: «Η Σουηδία είναι μια πολύ σκληρή και συμπαγής ομάδα. Διαθέτει πολλές καλές μονάδες που παίζουν καλά ως σύνολο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ