Γκοδίν προς Ουρουγουανούς : «Μεγαλύτερη κατάκτησή μας ο σεβασμός και η στοργή σας»

Γκοδίν προς Ουρουγουανούς : «Μεγαλύτερη κατάκτησή μας ο σεβασμός και η στοργή σας»

Ο Ντιέγκο Γοδίν ανήρτησε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Ουρουγουάης από τη Γαλλία, τονίζοντας ότι σήμερα είναι πιο περήφανος από ποτέ για την καταγωγή του.

Η Γαλλία ήταν ανώτερη από την Ουρουγουάη το απόγευμα της Παρασκευής (06/07) στην αναμέτρησή τους, στο πλαίσιο της φάση των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, κέρδισε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντιέγκο Γοδίν ανήρτησε ένα μικρό, άλλα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, επισημαίνοντας ότι σήμερα είναι περισσότερο περήφανος από κάθε άλλη φορά για την καταγωγή του, αλλά και ότι η μεγαλύτερη κατάκτηση του ίδιου και των συμπαικτών του είναι ο σεβασμός και η στοργή του λαού της Ουρουγουάης.

«Σήμερα είμαι πιο περήφανος από ποτέ για τους συμπαίκτες μου και που είμαι Ουρουγουανός! Και για όλη τη χώρα που πάντα μας υποστήριζε! Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η μεγαλύτερη κατάκτησή μας είναι ο σεβασμός και η στοργή σας! Εξ ονόματος αυτής της ομάδας σας ευχαριστώ και πάλι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ