Ο Ζλάταν έχασε το στοίχημα και θα υποστεί το αγγλικό… μαρτύριο (pic)

Ο Ζλάταν έχασε το στοίχημα και θα υποστεί το αγγλικό… μαρτύριο (pic)

Οι Σουηδοί ηττήθηκαν από τους Αγγλους και ο σούπερ σταρ των Γκάλαξι έχασε το στοίχημα που είχε βάλει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - Καημένε Ζλάταν τι σου 'μελλε να πάθεις...

Τα ήθελε και τα έπαθε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Γκάλαξι έκανε το λάθος να βάλει στοίχημα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, για το παιχνίδι της Σουηδίας με την Αγγλία, και θα… πληρώσει ακριβά την ήττα των Βίκινγκς.

Ο Ζλάταν είχε προκαλέσει μέσω των social media τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον Αγγλο να αποδέχεται το στοίχημα και τους συμπατριώτες του να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο! Συγκεκριμένα, ο Ζλάταν είχε γράψει στον Μπέκαμ: «Αν κερδίσει η Αγγλία θα σου κάνω το δείπνο σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη θέλεις, αν όμως κερδίσει η Σουηδία, θα μου αγοράσεις ό,τι θέλω από τα ΙΚΕΑ, εντάξει;».

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την ασίστ και… σκόραρε στη σουηδική εστία, απαντώντας στον Ζλάταν: «Αν κερδίσει η Σουηδία θα σε πάω εγώ προσωπικά σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ και θα σου πάρω ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα σου βίλα στο Λος Αντζελες, αλλιώς θα έρθεις σε ένα παιχνίδι της Αγγλίας στο Γουίμπλεϊ, θα φορέσεις φανέλα της Αγγλίας και στο ημίχρονο θα φας fish & chips».

Τα… πονταρίσματα τοποθετήθηκαν, ο Ιμπρα με ανάρτησή του στα social media αποδέχθηκε το στοίχημα και πλέον καλείται να πληρώσει τα… χρέη του! Ο 36χρονος θα πρέπει να ταξιδέψει στο Γουέμπλεϊ, να φορέσει τη φανέλα της Αγγλίας και να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι των Λιονταριών. Στο ημίχρονο μάλιστα θα δοκιμάσει και τα περίφημα fish & chips των Βρετανών…

Καημένε Ζλάταν, τι σου ‘μελλε να πάθεις…

Διαβάστε ξανά τον διάλογο του Ζλάταν με τον Μπέκαμ και το στοίχημα που έβαλαν για το παιχνίδι των Λιονταριών με τους Βίκινγκς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ