Ντάλιτς : «Λύγισα μετά το πέναλτι του Ράκιτιτς»

Ντάλιτς : «Λύγισα μετά το πέναλτι του Ράκιτιτς»

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς σχολίασε την πρόκριση της Κροατίας στα ημιτελικά, την αναμέτρηση με την Αγγλία, αλλά και το γεγονός πως ξέσπασε μετά το πέναλτι του Ράκιτιτς.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι ο Ζλάτκο Ντάλιτς ξέσπασε σε κλάματα κι ας ήταν νικητής.  Η υπερένταση του δεύτερου συνεχόμενου αγώνα για την ομάδα του, που κρίθηκε στην «ρώσικη ρουλέτα», ήταν αδύνατον να συγκρατηθεί.

Ωστόσο, στις δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος και σχολίασε τόσο την πρόκριση επί των οικοδεσποτών, όσο και τις στιγμές που έζησε μετά το εύστοχο πέναλτι του Ίβαν Ράκιτιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Κροατίας:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στην ομάδα της Ρωσίας, η οποία πάλεψε. Δεν ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, ήταν μια «μάχη» για τον ημιτελικό. Ήμουν συγκεντρωμένος όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά μετά το τελευταίο πέναλτι του Ράκιτιτς, έσπασα!

Αισθάνθηκα πραγματική ανακούφιση, κάναμε τους εαυτούς μας ευτυχισμένους, αλλά και τον κόσμο στην Κροατία. Δεν κλαίω συχνά, αλλά τώρα υπήρχε μια καλή αιτία, αφού η Κροατία βρίσκεται στα ημιτελικά.

Αισθάνθηκα πραγματική ανακούφιση, κάναμε τους εαυτούς μας ευτυχισμένους, αλλά και τον κόσμο στην Κροατία. Δεν κλαίω συχνά, αλλά τώρα υπήρχε μια καλή αιτία, αφού η Κροατία βρίσκεται στα ημιτελικά. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά, έχει δύναμη η Αγγλία, όμως δεν θέλουμε να σταματήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι. Έχουμε δύο αγώνες να παίξουμε και έχω πίστη στην ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ