Άντερσον : «Ικανή η Αγγλία να πάρει το Μουντιάλ»

Άντερσον : «Ικανή η Αγγλία να πάρει το Μουντιάλ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, απένειμε τα εύσημα στους Άγγλους και μίλησε για την ήττα της ομάδας του.

Ισχυρή και πολύ καλά οργανωμένη ομάδα είναι η Εθνική Αγγλίας, όπως υποστήριξε ο Γιάνε Άντερσον, προσθέτοντας πως οι Άγγλοι είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά τον προημιτελικό στη Σαμάρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας τόνισε: «Πιστεύω αναμφίβολα πως η Αγγλία είναι ικανή να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ισχυρή και πολύ καλά οργανωμένη. Αποδίδω τα εύσημα στην ομάδα και τον προπονητή.Είναι μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα και δεν πρόκειται να χαριστούν σε κανέναν. Πιστεύω πως είναι απόλυτα ικανοί να φτάσουν ως το τέλος».

Για την ήττα της Σουηδίας, ο Άντερσον δήλωσε: «Δεν νομίζω πως κάναμε κάτι λάθος. Αντιμετωπίσαμε έναν πραγματικά καλό αντίπαλο και δεν πιάσαμε κορυφαία απόδοση.Οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες κόντρα σε μία ομάδα που έχει πέντε παίκτες στην άμυνα. Δεν μας έδωσαν πολλούς χώρους. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα. Για την ακρίβεια η Αγγλία ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα. Δεν αφορά πάντα μόνο το τι πήγε στραβά. Κάποιες φορές ο αντίπαλος σου είναι απλά καλύτερος. Τους σέβομαι απόλυτα και τους δίνω συγχαρητήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ