Ο Αζάρ προέβλεψε τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Μουντιάλ

Ο Αζάρ προέβλεψε τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Μουντιάλ

Ο Εντέν Αζάρ αποτελεί τη νέα… αφεντιά του στοιχήματος, καθώς ο Βέλγος «αστέρας» προέβλεψε με τρομερή επιτυχία τόσο τις ομάδες των ημιτελικών του Μουντιάλ, όσο και τη διαμόρφωση του ταμπλό των νοκ-άουτ!

Στις 12 Ιουνίου του 2018, δηλαδή μόλις δύο ημέρες προ της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, ο Εντέν Αζάρ δημοσιοποίησε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram τις ακριβείς προβλέψεις του για τη διοργάνωση. Στις 8 Ιουλίου, δηλαδή λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης, ο μεσοεπιθετικός της εθνικής Βελγίου και της Τσέλσι έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται για το ποσοστό επιτυχίας του. Μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία αρκεί για να το εμπεδώσετε.

Ο Βέλγος πέτυχε τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά, έχοντας πέσει έξω μόνο σε σχέση με την Κροατία (είχε προβλέψει την Αργεντινή στη θέση της), αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία για μια θέση στον τελικό! Επίσης, έπεσε μέσα όσον αφορά στα ζευγάρια της φάσης των «16», τα Ουρουγουάη – Πορτογαλία, Βραζιλία – Μεξικό και Κολομβία – Αγγλία, αλλά και σε εκείνα των προημιτελικών, τα Ουρουγουάη – Γαλλία και Βραζιλία – Βέλγιο.

Όσο για τη συνέχεια, ο 27χρονος προσμένει πρόκριση της Αγγλίας και του Βελγίου, και κατάκτηση της δικής του ομάδας στον τελικό της 15ης Ιουλίου. Επομένως, έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πόσο μακριά θα πάει αυτή η… βαλίτσα.

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση του Αζάρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ