Ατάκα – έπος του Μαγκουάιρ για την πρόκριση της Αγγλίας

Ατάκα – έπος του Μαγκουάιρ για την πρόκριση της Αγγλίας

Ο αμυντικός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ, έγραψε μια επική ατάκα στο Twitter, με αφορμή την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Η εθνική Αγγλίας προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας μετά από 28 χρόνια, με τη νίκη της με 2-0 απέναντι στη Σουηδία του Μάρκους Μπεργκ το απόγευμα του Σαββάτου (07/07). Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Κροατία, με στόχο φυσικά το πολυπόθητο εισιτήριο στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο κεντρικός αμυντικός της Λέστερ, Χάρι Μαγκουάιρ, ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο παιχνίδι απέναντι στους Σουηδούς, καθώς όχι μόνο στάθηκε εξαιρετικά στα αμυντικά καθήκοντά του, αλλά ήταν και ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, με την κεφαλιά του για το 1-0 στο 31ο λεπτό του αγώνα, ύστερα από σέντρα του Άσλει Γιάνγκ.

Με το πέρας του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Γιαν Άντερσον, ο 25χρονος Άγγλος στόπερ έγραψε ένα επικό και χιουμοριστικό μήνυμα στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, επιδεικνύοντας την ευρηματικότητά του. Στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που κοιτάζει τη γυναίκα του, όντας σε εμφανώς χαλαρή στάση, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπορείς να πεις στους γείτονες να βγάλουν τα σκουπίδια τη Δευτέρα; Δεν πάμε σπίτι ακόμα».

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ