Σνόμπαρε το Μουντιάλ ο… πικραμένος Τζο Χαρτ

Σνόμπαρε το Μουντιάλ ο… πικραμένος Τζο Χαρτ

Ο Τζο Χαρτ, είδε τον Σάουθγκεϊτ να τον κόβει από την 23άδα της Αγγλία για το Μουντιάλ και αυτός γύρισε την πλάτη του στα Λιοντάρι ρίχνοντάς το στο κρίκετ!

Τι και αν ο Τζο Χαρτ είναι ο πιο έμπειρος εν ενεργεία τερματοφύλακας των Λιονταριών, έχοντας 75 συμμετοχές με το εθνόσημο; Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να πάρει τους Πίκφορντ, Μπάτλαντ και Πόουπ που έχουν 17 συμμετοχές και οι τρεις (!!!) και να εμπιστευθεί τον πρώτο, ο οποίος μάλιστα κάνει απίστευτο τουρνουά.

Ο πρώην πλέον αναντικατάστατος τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας, επέλεξε λοιπόν να μην παρακολουθήσει τον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Σουηδία, για να παίξει κρίκετ για λογαριασμό ομάδας της γενέτειράς του, της Σριούσμπερι!

Ο έμπειρος γκολκίπερ, πριν αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο, έπαιζε κρίκετ με την Σριούσμπερι, δεν επιλέχθηκε από τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στην 23μελή αποστολή των «Τριών Λιονταριών» για την Ρωσία, κυρίως γιατί προερχόταν από ορισμένες «ταλαιπωρημένες» χρονιές, με αποκορύφωμα τα λάθη του στη διάρκεια του EURO 2016 στην Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ