Αθλητικός διευθυντής στην Ισπανία ο Μολίνα

Αθλητικός διευθυντής στην Ισπανία ο Μολίνα

Η ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε κι επίσημα τον Χοσέ Φρανσίσκο Μολίνα, ο οποίος θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της εθνικής ομάδας. Κλείνει άμεσα και το θέμα του προπονητή.

Ο Χοσε Φρανσίσκο Μολίνα είναι κι επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής της εθνικής Ισπανίας όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας. Ο Ισπανός πρώην τερματοφύλακας της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι αυτός που αναλαμβάνει τη θέση που κατείχε πριν το Μουντιάλ ο Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος στη συνέχεια ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής την τεχνική ηγεσία των φούριας ρόχας.

Η ανακοίνωση της ανάληψης της θέσης του αθλητικού διευθυντή στην Ισπανία αυτόματα δρομολογεί εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή των Παγκόσμιων πρωταθλητών του 2010, καθώς αναμένεται ακόμα και μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί ο νέο τεχνικός των φούριας ρόχας. Φαβορί για την ανάληψη του πάγκου της Ισπανίας είναι ο Λουίς Ενρίκε, ενώ πιθανότητες έχει και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 47χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ έκανε καριέρα σε Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λα Κορούνια και Λεβάντε, ενώ εν συνεχεία ασχολήθηκε με την προπονητική περνώντας για λίγο από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ